Aktuelt og nyheder

Husk

Husk foreningsjagten d. 23-11-2018 kl. 9.00 i Pedersker plantage. Tilmelding til Stefan.

———————————————————————————————————————–

Jagt på då kalv

Da der har været begrænset interesse for jagt på då-kalv i Pedersker plantage januar 2019, udsættes tilmeldingsfristen til d. 23-11-2018.

———————————————————————————————————————–

Foreningsjagt i Pedersker plantage d. 27-10-2018.

Foreningsjagten blev afholdt som fællesjagt med Knudsker jagtforening, hvor der blev drevet 3 såter fra Knudskers afd. og 2 såter fra Klemenskers afd. De 33 deltagende jægere fik, trods blæst og regn, en god og hyggelig dag i skoven. Den nye fine og velfungerende shelterhytte gav en fin ramme om dagens suppe mellem 3 og 4 såt. Efter jagten blev dagens parade og frokost indtaget i Klemensker jagthytte.

Dagens udbytte blev:

5 stk. råvildt

2 snepper

2 harer

 

ME.

 

————————————————————————————————————————

Skyde og grill-arrangement 2018.

Lørdag d. 15-9-2018 blev årets skyde og grill arrangement afviklet. Skydningen foregik igen i år på et flot, naturskønt og ikke mindst velegnet terræn, hos Claus Hansen på Skrubbegård. De 16 tilmeldte jægere dystede i 5 dicipliner: Høje fasaner, andeskydning, kaninskydning, krikænder på opfløj og monté carlo. Hver jæger skulle skyde til i alt 80 lerduer + den afsluttende monté carlo skydning, så alle fik rigelig brug for deres skydefærdigheder. Dagens senere vinder, havde truffet hele 77 af de 80 meget varierende lerduer. Et rigtigt flot resultat. I årets både jagtskydning og trapskydning var der meget tæt løb om pokalerne. Maibritt Hjorth blev suveræn vinder af damerækken.

Resultaterne af årets lerdueskydninger samt monte Carlo blev flg.:

Årets Jagtskytte  :                Kim Grønvall.

Dagens allroundskytte :     Claus Hansen.

Årets Trapskytte :                Mogens Elleby.

Monte Carlo:                        Thomas Jørgensen

Damerækken:                       Maibritt Hjorth

33 medlemmer og ledsagere deltog i aftenens grill-arrangementet ved jagthytten, og grillmester Michael Rønne-Hansen havde som altid, dagens menú, grillet kamsteg og oksefilét samt div. tilbehør klar til  kl. 18.00 og alle havde en vellykket aften. Der skal lyde en stor tak til de lodsejere som har stillet terræn til rådighed for skydningerne. Samtidig beklages også de evt. støjgener som kan have været forbundet med årets mange skydninger.

ME.

————————————————————————————————————————

Bukkepral d. 10-6-2018.

19 medlemmer var søndag formiddag mødt til årets bukkepral i jagthytten, og der var i alt indleveret 18 opsatser til fremvisning.  Det var lidt flere opsatser end sidste års bukkepral, og der var mange fine trofæer imellem. De 18 opsatser fordelte sig som flg.:

13 seksendere, 1 ulige seksender, 3 gaffelbukke og 1 spidsbuk

Årets vinder af bukkepokalen 2018 blev Torben Mattsson med 2 meget flotte seksendere. Begge opsatser opnåede samme pointtal

ME.

————————————————————————————————————————

Foreningsmesterskab i skydning med jagtriffel 2018

Onsdag d. 6 juni 2018 blev Klemensker jagtforenings foreningsmesterskab i skydning med jagtriffel, afviklet på Østerlars skydebane. Der blev først skudt en traditionel mærkeskydning til bukkeskive på 100m. 6 skud med anlæg samt 3 skud fritstående, herefter blev der skudt 6 skud til ringskive på 200m med anlæg. Der blev opnået flere fine resultater, og i selve mærkeskydningen blev der skudt 3 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer.

Samlet vinder af Klemensker Jagtforenings foreningsmesterskab i skydning med jagtriffel, blev Torben Mattsson med i alt 128 point, nr. 2 blev Tage Ipsen med 123 point, og Stefan Iversen nr. 3 med 119 point.

ME.

————————————————————————————————

Bukkepremiere 16-5-2018.

27 jægere var mødt til morgenkaffe i jagthytten til årets bukkepremiere. Den næsten vindstille og lune forårsmorgen gav næsten perfekte betingelser for bukkejagt, og 6 jægere havde også haft held til at nedlægge hver en fin buk. Der var sædvanen tro god stemning i jagthytten og mange af jægere skulle da også på bukkejagt igen senere på dagen og om aftenen.

ME.